„Да истина е. Тръгва си от ЦСКА, няма връщане назад.“

7 Dni Sport21.04.2022
ЦСКА - Славия, Отбор

Полузащитникът на ЦСКА Карло Мухар със сигурност ще напусне стадион „Българска армия“ през лятото, съобщават колегите от „Тема Спорт“.

Както е известно, хърватинът се подвизава в Борисовата градина като преотстъпен от претендента за титлата в Полша Лех Познан, а ако от ЦСКА желаят да го задържат за следващия сезон, ще трябва да платят откупната му клауза, която е в размер на 200 хиляди евро. Ръководните фактори на „Армията“ обаче нямат намерение да го правят.

Мухар бе привлечен от „червените“ в края на август, няколко дни след класирането за груповата фаза на Лигата на конференциите. Бе ползван с голямо доверие от доскорошния наставник Стойчо Младенов, който в последната си пресконференция начело на тима разкри, че това е един четиримата футболисти, чието привличане е одобрил. Хърватинът обаче така и не успя да изгради константно ниво на своето представяне и да покаже, че заслужава да бъде на „Българска армия“ и през следващия сезон.

Има минимален шанс Мухар да остане в ЦСКА, но дотам ще се стигне при две условия – ако той играе много силно в оставащите мачове и в същото време Лех намали съществено откупната му клауза.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ