Гриша Ганчев с 110 млн. лева за ЦСКА

7 Dni Sport21.04.2022
Гриша Ганчев,

Събитията в ЦСКА са любопитни и интересни, както се случва постоянно през годините. Феновете коментират ситуацията, публикуваме един такъв мини анализ, който се превърна в хит в социалните мрежи. Текста събира, както положителни така и не толкова положителни мнения.

Публикуваме го без редакторска намеса:

„Виждам, че страстите поутихнаха, но не знам защо. Разум или пък се действат някакви неща, които ще разберем скоро. Няма как да знаем това. Просто искам да Ви кажа следното, тоест въпрос да ви задам. Може ли да познаете каква сума е похарчил Гриша Ганчев и съдружниците му в ЦСКА за 6 години управление?

70 млн. лева? 80 млн. лева? Не, отговора е над 110 млн. лева. Пари, които са дадени, за да го има ЦСКА и да расте постоянно, а колко още предстоят да бъдат дадени за стадиона няма да смятаме. Съгласен съм с хората, които казват, че ЦСКА трябва да бъде шампион, но нека погледнем и реалността и как и кой помага на Разград.

Исках да знаете тази новина за Гриша Ганчев и да сте наясно с нея, защото има хора, които го обвиняват, че не обича ЦСКА и гледа на клуба, като бизнес. Съмнявам се тази сума, която Ви написах по-горе да е възвърната в целия си обем.

От нас феновете се изисква подкрепа, да го направим, днес можем ли да бъдем 7-8 хил. на „Армията“ и да пеем за ЦСКА?“

*Текст на Ивайло Злончев в голяма „червена“ Фейсбук група

Следващият мач на ЦСКА е тази вечер в 19 часа срещу Славия в 1/2 финален реванш от турнира за Купата на „България“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ