Отвориха кутията на Пандора. Кюстедилеца: Гоним Ганчев. Фалира отбора и край на цирка.

7 Dni Sport16.04.2022
Иван Велчев - Кюстендилеца, Гриша Ганчев

Скандален запис с гласа на лидера на Фен клуб Сектор „Г“ – Иван Велчев излезе в навечерието на Вечното дерби между ЦСКА и Левски на стадион „Васил Левски“. Той бе качен на страницата на най-върлите фенове на Левски – Сектор „Б“.

Не е ясно кой е изнесъл тази информация, за да достигне до феновете на Левски, а вече и до всички.

Казаното от мъжа с глас на Иван Велчев – дума по дума:

„Тука въря по лекари малко и много не съм чел. Ей сега изслушах това последното на Касапа колонката там, където говори за Ганчев. Сутринта значи ми иска телефона на Васко, дал съм го. Искаше аз и Васко да присъстваме на срещата със Стойчо Младенов. Васко беше далече. От „Офендърс“ изпратиха Цецо – Вивакома за техен представител. Взех Кендев и Ченцо също да случат. Значи на стадиона сме Дани Ганчев, Гриша Ганчев, Стойчо Младенов и ние четиримата. Един час уникална разправия. Аз го имам целия разговор на запис.

Никога няма да го пратя в тази група и няма да го пратя на никой от вас. Някой може да дойде да го преслуша на моя телефон. Уникално грозен скандал между Стойчо Младенов и Ганчев. И двамата си имат истини и двамата си гледат от собствената камбанария, но накрая Гриша Ганчев си тръгна и каза, че няма да му даде цялата спортно-техническа власт, а ще му даде абсолютно цялата власт. Дефакто пак започва с неговите заплахи, че напуска ЦСКА – бла, бла.

Вече не знам всички хора са настроени срещу него, можем спокойно да станем и да си го изгоним и тва е, нема к’во и да фалира този отбор и да свършва този цирк, ако не се намери друг човек, какво да ви кажа. Имам един час и десет-петнадесет минути запис на който бях свидетел, може би не съм казал и една дума през цялото време.

Уникално грозен скандал, вадиха си кирливи ризи един на друг просто нямам думи. Кендеф и Цецо – Вивакома могат да потвърдят, че това на което станахме свидетели беше направо отчайващо.“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ