Божинов е категоричен: Левски играе агресивен футбол, дано в неделя победим ЦСКА

Левски - Септември (София), Валери Божинов

Звездата на Септември (София) Валери Божинов говори пред Спортал след победата на тима на Славко Матич с 3:0 над Миньор (Перник). Бившият национал говори и за Левски.

„Първо да честитя победата на Септември, на моите съотборниици, на треньора, на ръководството. Тежко се играе в Перник, но заслужена победа с 3:0. Знаете, че нашата цел е да влезем в efbet Лига и догодина тези млади момчета да покажат класата си в елита. Наистина заслужена победа. Щом вървим нагоре и напред, и побеждаваме, заслужаваме да сме в efbet Лига. В нашия отбор има доста добри млади момчетата, имаме един уникален и добър треньор, надявам се следващата година г-н Чандъров да му даде възможност да продължи с този проект. Г-н Стоилов и г-н Матич са едни от най-добрите треньори в България, топ треньорите.

„Каква е оценката ми за победата на Левски в Разград? По десетобалната система 10 – на отбора, на треньора и най-вече на феновете на Левски. Вижда се, че откакто е дошъл Мъри Стоилов, Левски играе агресивен футбол, владее топката, преса, отиваш в Разград и вкарваш три гола на Лудогорец, браво! Всичко върви по план, дай боже така да продължи в неделя, Левски да победи на терена и извън терена с нашата уникална публика. Надявам се отсъствието на г-н Стоилов да не се отрази на момчетата“, каза Божинов в Перник.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ