Левски показа нова иновация на „Герена“

Левски - Черно море, Николай Михайлов

Левски показа нова промяна, която е настъпила в тунела за играчите, който се намира в сектор „В“ на стадион „Георги Аспарухов“.

Сега футболистите на „сините“ ще излизат на терена пред погледите на легендарни треньори на клуба. Целта е играчите да се мотивират допълнително, виждайки постигнатите успехи от всеки един специалист.

На официалния си профил във „Фейсбук“ Левски показа новия вид на тунела и изреди имената на всички треньори, чиито снимки са поставени по пътя към терена.

ПЪЛНАТА ПУБЛИКАЦИЯ НА ЛЕВСКИ
За да имаш настояще и да градиш бъдеще, носи миналото в сърцето и ума си, помни уроците, съхрани идеалите и почитай тези, които са вървели преди теб. Това е веруюто, което съхрани Левски през годините. Това е максимата на лекарството. История и завет, които да се предават през поколенията.

За да покажем своето признание към големите имена, работили в клуба и донесли ни толкова много радост, направихме символичния жест, разполагайки в тунела на Сектор „В“ снимките и имената на треньори, спечелили „сините“ шампионски титли.

Като допълнителен стимул да преследват върха, всеки ден пред очите на футболистите ще са имена като Цветан Генев, Кирил Йовович, Асен Панчев, Иван Радоев, Режьо Шомлай, Димитър Мутафчиев, Рудолф Витлачил, Кръстьо Чакъров, Димитър Дойчинов, Васил Спасов, Иван Вуцов, Васил Методиев, Иван Вутов, Георги Василев, Димитър Димитров, Люпко Петрович, Славолюб Муслин, Станимир Стоилов и Емил Велев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ