Нидерландски защитник се доближи до Левски

7 Dni Sport08.04.2022
Левски - Созопол,

Директорът на детско-юношеската школа на Левски Йончо Арсов, който подписа нов договор с клуба и получи повече отговорности, върши работата си с пълна сила.

Той ще отговаря за спортно-техническите въпроси на „Герена“ и в представителния тим под прякото ръководство на Станимир Стоилов.

Колегите от „Тема Спорт“ съобщават, че Арсов работи и по лятната селекция на сините, като вече е предложил и футболист на треньорския щаб. Става въпрос за набелязания десен краен защитник от Нидерландия. Шефът на академията е представил доклад на Станимир Стоилов, в който е посочил силните страни на играча. Треньорът на сините е дал съгласието си за трансфера, а той ще се осъществи, ако набелязаният футболист успее да скъса договора си с настоящия клуб.

Йончо Арсов ще продължи да следи играчи за селекцията на Левски, като в същото време ще наблюдава и изявите на набелязаните от Царско село Жереми Петрис и Пиер Зебли. Първият действа като дясно крило, но може да играе и като защитник, докато вторият е дефанзивен халф. Треньорът Станимир Стоилов иска да се подсили в определени зони и клубът се е заел с намирането на подходящите футболисти.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ