Стойчо Младенов отстрани нападател от ЦСКА

7 Dni Sport08.04.2022
ЦСКА, Стойчо Младенов

Старши-треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов е взел тежко решение и за втори пореден път извади от групата зимното си попълнение Браян Морено, пишат колегите от „Тема спорт“.

Колумбиецът не пътува със съотборниците си за Пловдив, където те ще срещнат местния Локомотив, а преди седмица не попадна сред 18-те на Стойчо Младенов и за домакинството на Берое (1:0).

Oфанзивният футболист имаше сериозни трудности с присъединяването към тима през зимата, свързани с изкаран коронавирус, отменени полети и усложнение на стара травма. Той записа дебюта си с червената фланелка през втората част на визитата срещу Ботев (Пловдив), но не стори нищо, с което да бъде запомнен.

Впоследствие игра едно полувреме в контролата със Спортист (Своге) в паузата за мачове на националните отбори (3:1), но също не впечатли.

Така за позициите по двете крила на „Лаута“ Стойчо Младенов ще може да избира между Йоан Баи, Маурисио Гарсес, Яник Вилдсхут, Георги Йомов и Греъм Кери. Очаква се последните двама да стартират като титуляри, а нов шанс зад гърба на централния нападател да получи Федерико Варела.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ