Шампионката Станимира Петрова изпадна в екстаз, на седмото небе е

7 Dni Sport07.04.2022
Станимира Петрова,

За мен беше чест да се запозная с най-великия български футболист – Христо Стоичков.

Това написа в социалните мрежи боксовата ни звезда Станимира Петрова, която изпадна в екстаз, след като се видя с Камата. Двамата си направиха снимка за спомен на летището във Франкфурт, където се срещнаха случайно.

„Той е световноизвестен български футболист, треньор и почетен консул на България в Испания. Той е признат за най-успешния български футболист в историята, избран в идеалния отбор на България за всички времена, носител на най-престижните футболни награди – Златна топка, Златна обувка, носител е на Суперкупата на Европа, Купата на европейските клубни шампиони, Купата на носителите на национални купи, избран в идеалния състав и голмайстор на Световното по футбол през 1994 година“, добавя Станимира в публикацията си.

Петрова се е видяла със Стоичков на път към Хелзинки (Финландия), където ще участва в силен турнир. В него ще се включат още Севда Асенова, Златислава Чуканова и Светлана Каменова. Отборът е воден от треньорите Петър Лесов и Борислав Георгиев.


Христо Стоичков и Станимира Петрова се снимат заедно на летището във Франкфурт, Германия.

„БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ