Георги Илиев – Майкъла: Ще ви кажа истината за ЦСКА. Затова ми се сърдят.

7 Dni Sport07.04.2022
Майкъла Септември Славия 2

Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев коментира пред колегите от „Тема Спорт“ ситуацията в клуба от „Борисовата градина“. Той заяви, че футболистите не помагат на Стойчо Младенов.

„Не мога да си обясня това, че играта на ЦСКА не върви. Има добър треньор в лицето на Стойчо Младенов, но той не може да влезе на терена и да вкара гол. Като че ли има някакво напрежение в клуба. Няма ги агресията, самочувствието и гордостта, че се намираш в такъв клуб. Няма го цесекарското. Виждате, че феновете се отдръпнаха и на двубоите ходят по 500 човека. Кога е било това? Привържениците не ходят, защото отборът не играе агресивно и със самочувствие. Оставете резултатите“, заяви Майкъла.

„Футболистите играят на 60% и това много се отразява на Стойчо Младенов. Те не му помагат. Тренират добре и като дойде мачът – нищо. Така се играе, когато искаш да си втори или трети. Там е лесно, но за шампионска титла не. Гриша Ганчев е шампион в сърцето и правилно даде пример е борбата. В тези играчи липсва шампионският манталитет и те не знаят какво означава ЦСКА. Стойчо им го каза, че освен шампион другото е отчитане на дейност. В този клуб не се признава друга дума“, добави още той.

„ЦСКА ще бие Славия с 2:0 за купата, но това не оправя нещата. Не може при такъв голям бюджет и редовно изплащане на заплатите представянето да е такова. Защо ми се сърдят от ръководството и феновете, когато казвам истината?! Не мога да си обясня, че при тези условия и треньор, който е свикнал само да побеждава, ЦСКА играе така. Съжалявам, но футболистите не помагат на Стойчо Младенов“, каза бившият футболист на армейците.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ