ЦСКА има вътрешен враг, положението в клуба е крайно тежко.

7 Dni Sport06.04.2022
ЦСКА, Стойчо Младенов

„ЦСКА има вътрешен враг, всичко се се случва с прецизни ходове и винаго резултата е един – лош за клуба. Казвам, че врага е вътрешен, защото е тук в родината ни. Ударите не идват от чужбина, а от милата България. Базирани се всички знаем къде. На топло, чисто и просторно в Бояна. Вчера изпълниха поредно нареждане. Взеха правата на Стойчо за три мача, ще се подгорят и със съдии „специалисти“ и всички знаем, какво следва. Опит за отменане на още точки в борбата в Първа лига. След последните решения на ДК към БФС съм сигурен, че ще опитат да спрат ЦСКА на 1/2 финалите за Купата и очаквам тежки двубои, а не протоколни, както се настроихме след жребия.

В тази битка трябва да бъдем обединени и да подкрепяме клуба. Гриша Ганчев и Христо Стоичков ни показаха как се прави и се събраха на „Армията“, за дадат пример. Трябва да го приемем и следваме.

Разберете „армейци“ сме и трябва да подкрепяме клуба си. Това е любов, която не се влияе от резултати. Ако искаме да имаме трофей и през този сезон, трябва да си го извоюваме. Чухте вчера какъв билет ни гласят в „Овча купел“.

Сигурен съм, ча ще подкрепим отбора и любовта си, вярвам го силно, само ЦСКА“, пише Калоян Хосмирски в голяма червена група в социалните мрежи.

Публикуваме публикацията му без редакторска намеса, защото тя събра огромен интерес и най-коментирата в последните часове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ