Бруно Акрапович акостира в Пловдив

7 Dni Sport06.04.2022
бруно акрапович

Разтрогналият с Шкендия Тетово – Бруно Акрапович и бивш траньор на Локомотив Пловдив е забелязан в Пловдив вчера, но не на „Лаута“, а в центъра на града, съобщават колегите от „Мач Телеграф“.

Босненският специалист логично веднага е спряган като вариант за треньорския пост при „черно-белите“, но все още в клуба са далеч от взимането на такова решение. Христо Крушарски не е простил напълно начина, по който любимецът на феновете си тръгна от „Лаута“.

Освен това Бруно има и друг вариант пред себе си и предварителните разговори по неговото осъществяване са ускорили раздялата му с Шкендия. Въпреки това със сигурност шансовете на Акрапович да вземе отново спортната власт на „Лаута“ са много по-големи от тези на агресивно предлагания на ръководството Александър Томаш.

Сред привърженици на Локо се коментира като вариант за промяна и името на бившия играч на тима и доскорошен треньор на Берое Петър Колев. Той дълго време бе в щаба на Димитър Димитров – Херо, но вече тръгна по самостоятелен път. Като асистент той натрупа добър опит и в Левски, и в Лудогорец и в казахстанския Иртиш Павлодар.

Очаква се най-рано в петък да има развръзка по темата. Крушарски все още има думата в управлението и държи партньорите му да се съобразяват с това, макар акциите да са поделени по равно.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ