Иво Ивков обнадежден след новата среща със Сираков

Пресконференция на Левски, Иво Ивков

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков е провел нова среща с идеолозите на сдружението „Левски на левскарите“ тези дни, съобщава „Тема спорт“. Шефът е изслушал представители на всички основни организирани фенски фракции. На тези регулярни срещи запалянковците все повече сближавали позиции, а работните групи поддържат контакт и с почти всички фенклубове в страната.

Идеята е да се изпипат юридически нещата до последния детайл, след което да се представи идеен проект пред акционерите на Левски, най-вече на мажоритарния собственик Наско Сираков. Той бил обнадежден от активността на запалянковците, които на практика изсипаха над милион лева от началото на годината.

Целта е новото голямо сдружение да осигурява средства, равни на минимум около 150 хиляди лева месечно, колкото е и финансовият ангажимент на генералния спонсор „Палмсбет“. През април ще има нови срещи за „Левски на левскарите“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ