Венци Стефанов пак се захвана да брани БФС: Зад Бербатов стои човек с много пари

венци_стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира последните събития в българския футбол. Той заяви, че зад Димитър Бербатов е застанал човек с много пари, който иска да вземе властта в българския футбол.

„Цял ден чета за един пърцуцко! Как така утре ще затворят Околовръстното шосе? Откъде-накъде? Защо хората, които си имат работа, трябва да страдат заради мераците на едно момче? Плащат там на протестиращите, добре, но защо ще затвориш шосето? Къде е полицията? Къде са органите? А, Фандъкова била разрешила! Да разреши протест, но не да затварят булевард. Ще излязат трима-четирима нервни шофьори с лостовете, какво ще стане? Утре Бербатов може да реши да отиде пред парламента с тумба протестиращи и да бъде вписан и за министър-председател. На какво прилича това? Къде е държавата?

Зад това момченце седи човек с пари, който иска да вземе властта. Това е голяма цел. Вие да не мислите, че Митко дава парите. Какви пари има той? Кога е давал пари за нещо? Никога, заяви Стефанов пред Спортал.

Наско Сираков се бил срещнал с Бербатов. Вижте, няма шанс Наско да клекне! Може да е всякакъв, но Наско не е п*тьо. Няма шанс! Болните амбиции на един човек са си болни амбиции на един човек. Искам да припомня на цесекарите как Трите коня и двата катъра „сготвиха“ Стоичков, когато беше треньор на националния отбор. Бербатов го заболя крачето, после си изкара картон, този не играе, онзи се сърди. Изкараха Стоичков такъв и такъв. Ицо защо сега не е обявил подкрепа за Бербатов? Питам. Обявил ли е Стоичков подкрепа? Цесекарите да не забравят какво правиха Трите коня по времето на Стоичков? Ицо е мъжкар, винаги се раздаваше до последно. Легенда! Няма място за сравнение между Стоичков и Бербатов. Цесекарите да си го знаят това.

Иначе съм оптимист за българския футбол! Вчера юношеският национален отбор се класира за европейско първенство, това е успех. Дайте да говорим за тези неща, дайте да видим как да подобрим нещата, да работим за българския футбол“, завърши силният човек в Славия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ