Григор Димитров е в много лошо състояние

7 Dni Sport29.03.2022
Лолита Османова, Григор Димитров

Любимецът на цяла България – Григор Димитров и световен №25 към момента се намира в много лошо състояние на духа след необедителния старт на сезона, коментират хора около него. Нашето момче не спира да се готви, но така и не успява, да задоволи собствените си критерии са убедително представяне и се лута от отпадания в първи кръг до 1/4 и 1/2 финали.

Поредното доказателство е бързата загуба от Макензи МакДоналд в Маями. Представителят на домакините отвя Гришо за 73 минути с 6:1;6:4 в момент, в който очаквахме хасковлията, да повтори и надгради своята игра от Индиан Уелс, където достигна до 1/4 финалите в надпреварата.

Въпреки тези новини Григор е решен, да направи каквото е необходимо, да повиши нивото на играта си и да направи щурм към Топ 10 на Световната ранглиста, който преминава през няколко титли в АТП 250, АТП 500 или дълбок пробив в схемата на турнир от Големия шлем.

Следващ заявен турнир от Григор Димитров е Мастърса в Монте Карло от 11-и април, който е с нагреден фонд от 5 802 475 евро. Феновете му стискат палци за добра игра и дълъг престой в схемата минимум до 1/2 финалите, а може и повече.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ