Стоичков не спира да се гаври с Реал Мадрид след боя от Барселона

Христо Стоичков,
Христо Стоичков, Карлес Пуйол

Христо Стоичков коментира огромната победа на Барса с 4:0 над Реал насред Мадрид в неделя вечер. Камата заяде и обиди жестоко „белия балет“. Той обаче пак размаха пръст на Усман Дембеле, който отказва да поднови договора си с каталунците.

„Посланието на Шави достигна до играчите и те играят така, сякаш са си у дома. Педри открадна повече топки от четирите възможности при головете. Де Йонг показа, че когато отборът е добър, има много играчи. Мачът ще се помни дълго време. Шави победи Анчелоти във всичко. Физически, тактически и психически“, анализира Камата пред Onda Cero.

„Видях загрявката на двата отбора и лицата им бяха напълно различни. Някои бяха концентрирани и тренираха, а други със смях, шеги, високи токчета. Араухо даде да се разбере на Винисиус, че няма да мръдне никъде. Той свърши страхотна работа“.

Ицо ясно обяви какво би направил с Усман Дембеле, чието бъдеще в Барселона изглежда неясно: „Не бих подновил договора на Дембеле. Ако иска да го поднови, нека си тръгне сега или да каже, че иска да остане. Той не познава историята на клуба. За два-три мача играе добре… Има обаче качество и трябва да се възползваме от него до изтичане на договора му“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ