Един от най-добрите ни баскетболисти изненадващо се оттегли само на 30 години

01jpg

Баскетболистът на Академик Бултекс 99 Мартин Дурчев реши да сложи край на активната си състезателна кариера. Дурчев направи силен последен сезон с пловдивския клуб и допринесе за успехите на отбора, а ръководството на Академик Бултекс 99 изказа специални благодарности за неговия професионализъм и отдаденост към клуба, пише BGbasket. Ето и официалното обръщение на самия 30-годишен Дурчев:

„Искам да изкажа огромна благодарност към ръководството, треньорския щаб, играчите и феновете на Академик Бултекс 99 за огромната подкрепа и невероятното отношение към мен през изминалия сезон. За мен е истинска чест и привилегия да завърша кариерата си на подобно място и след такъв исторически за клуба сезон. Обмислям този ход от доста време, защото постепенно приоритетите и интересите ми започнаха да се простират извън състезателната ми кариера. Тепърва искам да развивам, както бизнес проекти извън баскетбола, така и такива свързани с играта, и в частност с родния ми клуб Етър 49. Сърцето ми завинаги ще остане свързано с баскетбола и както той ми даде толкова много, сега искам и аз да дам нещо в замяна с опита, който натрупах. Пожелавам много успехи на отбора и оставам завинаги един от вас!“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ