Левски победи ЦСКА с 3:0 при 19-годишните

7 Dni Sport19.03.2022
Левски - ЦСКА, U 19

Левски спечели дербито с ЦСКА при юношите до 19 години. Сините се наложиха по категоричен начин с 3:0 в мач от 15-ия кръг, игран на базата в Панчарево.

Това е втора загуба в шампионата за червените, докато Левски продължава добрата си серия и вече 5 последователни срещи не познава вкуса на загубата.

Футболистите на Елин Топузаков до голяма степен решиха крайния изход на сблъсъка още през първата част, когато имаха два гола преднина. Гостите откриха резултата в 37-ата минута чрез Васил Димитров, който се възползва от неразчетеното излизане на вратаря на ЦСКА при ъглов удар и от близко разстояние прати топката в мрежата на Георги Гергинов.

В самия край на полувремето сините организираха добра атака отляво. Последва центриране към наказателното поле, а там Цветомир Тодоров се оказа най-съобразителен и покачи на 2:0.

След почивката Левски отбеляза още едно попадение. Ивайло Марков се разписа от бялата точка, с което оформи крайното 3:0.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ