Азрудин Валентич подкара и дубъла на Ботев Пловдив

7 Dni Sport15.03.2022
ФК ЦСКА 1948 - Ботев Пловдив, Азрудин Валентич

Старши треньорът на Ботев Азрудин Валентин взе нещата и във втория отбор в свои ръце, пише „Тема спорт“.

След слабите резултати на дубъла голяма част от играчите бяха качени да тренират в последните дни с първия отбор. В заниманието в неделя взеха участие футболистите, които не играха в мача с ФК ЦСКА 1948, и тези, които влязоха като резерви.

Валентич проведе разбор и тактическа тренировка преди мача на дубъла с Миньор вчера, като иззе функциите на наставника на втория състав Стефан Стоянов.

Героят от дербито с Локо новото попълнение Джак Лейн вчера започна като титуляр за Ботев Пд II срещу перничани.

Босненският специалист често може да бъде забелязан да гледа и тренировки на отборите от школата в Коматево, като и там се намесвал със съвети.

Вчера КПБП излезе с послание, насочено към тима преди двубоя с ЦСКА-София в неделя в Пловдив. „След като вече спечелихме домакинствата си на Левски, Локо Пд и Берое, е време да затворим цикъла дербита от редовния сезон в Коматево с още една важна победа срещу ЦСКА. Силна мобилизация и смело към трите точки и поредната тотална доминация по трибуните!“, гласи съобщението.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ