Истината за боя между Димитър Рачков и Краси Радков. Изтече снимка от гримьорната.

7 Dni Sport15.03.2022
Screenshot 2022-03-15 at 14.35.53

И това доживяхме да видим в „Като две капки вода“ – бой между един от водещите и участник.

В случая колегите на сцената Димитър Рачков и Краси Радков си налетяха пред очите на цяла България.

Между двамата кипнаха люти страсти, които за секунди прераснаха в размяна на удари. Рачков си хвърли демонстративно сакото на сцената и се наложи част от останалите участници да държат и него, и Радков, за да не си налетят още по-сериозно.


Сцена от „схватка“ им в национален ефир.


Още един кадър от случилото се на сцената на „Като две капки вода“.

Краси Радков влезе в ролята на вокалиста на световноизвестната немска метъл банда – Тил Линдеман от Рамщайн, а изпълнението му се оказа като балсам за душата на иначе вечно критикуващия Фънки. „Отлично изпълнение. Краси, ти се представи много добре и направи песента идеално“, коментира рокаджията.

Дали емоцията около пресъздаването на образа или нещо друго е накарало Краси Радков да ескалира така в емоциите, не е ясно, но стана достатъчно разбираемо, че импровизирания конфликт не е нищо повече от шеговито намигване от страна на двамата актьори.

Сутринта след шоуто Димитър Рачков публикува снимка и от съблекалнята и написа следното: „След снощният ми сблъсък с Тил Линдеман на сцената на “Като две капки вода”, конфликта продължи и в гримьорната.“.

Към текста добави и две смеещо се емотикони.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ