Това е новият герой в българския футбол, който спаси живота на играч (СНИМКА)

Цска Ботев враца 8 линейка

Третодивизионният Вихрен (Сандански) използва профила си във „Фейсбук“, за да покаже героя на българския футбол, който вчера спаси живота на футболист от тима.

По време на мача от Югозападната Трета лига срещу Пирин II (Благоевград) играчът на домакините Петър Добринков загуби съзнание още във втората минута след въздушен сблъсък.

Само навременната намеса на фелдшера Красимир Костов е спасила живота на Добринков, обявиха от Вихрен. От клуба допълниха, че футболистът е преминал обстоен преглед в МБАЛ Югозападна болница.

Съдията на мача Мартин Марков пък забави подновяването на играта, докато изчака завръщането на дежурната линейка на стадиона. Срещата в Сандански завърши при резултат 2:2.

Както е известно, през лятото лекарят на Лудогорец Валентин Великов имаше важна роля при спасяването на живота на датския футболист Кристиан Ериксен, който изпадна в безсъзнание на мач от Евро 2020 срещу Финландия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ