Димитър Илиев отсече: Няма как да излезем на “Армията” като фаворит

димитър_илиев

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев коментира след домакинския успех с 1:0 над Царско село, че отборът на смърфовете не страда от липса на самочувствие и няма да отиде като обречен в предстоящия сблъсък срещу ЦСКА за Купата, който ще се проведе в средата на следващата седмица.

“Очаквах тежък мач. Колкото и да си говорим, вижда се, че Царско село има футболисти на добро ниво, които са играли в добри отобри. Предпочитам измъчени три точки с недобра игра, отколкото добра игра, но без победа.

Щеше да ни даде самочувствие, ако бяхме победили с 3:0. Сега се поизмъчихме. В последно време доста пъти победихме ЦСКА – нямаме притеснения и липса на самочувствие. Ясно е, че на “Армията” не можем да излезем като фаворит, но и като обречени. През есента бяхме в добра форма и ги победихме. Сега са по-близо до Лудогорец, борят се за титлата и купата. Отиваме там без да имаме да губим кой знае какво”, каза капитанът на пловдивчани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ