ЦСКА разкри какво се случва с Ахмедов и Варела и зарадва Стойчо Младенов с новина

Царско село - ЦСКА, Ахмед Ахмедов, Карло Михар, Томас Лам, Пламен Гълъбов

Защитникът на ЦСКА Томас Лам вече тренира пълноценно, обяви официалният сайт на червените. Финландският бранител получи фрактура по време на мача със Славия, спечелен с 3:2, след което дясната му ръка бе обездвижена с шина.

Днес Лам се готвеше наравно със съотборниците си и се очаква да бъде на разположение на треньора Стойчо Младенов за домакинството на Ботев (Враца) в петък.

Тибо Вион и Браян Морено също се включиха в заниманието, но без да вземат участие в двуразовата игра. Двамата футболисти все още не са напълно готови и треньорският щаб няма да бърза с включването им в състава.

Друг контузен футболист – Федерико Варела, продължава да се възстановява и в близките дни ще премине контролни изследвания, които ще покажат кога ще се присъедини към отбора за тренировки.

На базата в Панчарево упражнения започна и Ахмед Ахмедов. Нападателят, който претърпя операция през есента, премина контролен ядрено-магнитен резонанс, който показа, че коляното му се възстановява нормално. Днес Ахмедов започна бегови упражнения, като се очаква в края на март да поднови пълноценни тренировки с останалите футболисти.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ