Левски преговаря с бивши собственици

Иво Ивков

Изпълнителният директор на Левски – Ивайло Ивков, даде обширно интервю в предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT. Той призна, че преговаря с бивши собственици, към които клубът има задължения. Освен това шефът на „сините“ призна, че очаква финансовите проблеми да продължат още една година.

„Моята работа е и да преговарям с част от предишните собственици, да търся разбирателство. Имаме задължения, с които не съм съгласен. Има и с които съм съгласен, но преговаряме за отпадането им. Няма да коментирам в момента. Мисля, че лятото е моментът да излезе пълен анализ. Считам, че тези хора, дори да са допускали грешки, могат да ги поправят и да го направят. Преговаряме с бивши собственици. Сумата е голяма”, каза Ивков.

„Всичко се обслужва. Много е трудно. Към момента има две неизплатени заплати, от утре ще е една. Хората подхождат с разбиране. Всички са обнадеждени, вярват, че идва промяната. Треньорският екип си получава заплатата редовно, с изключение на Станимир Стоилов. Той не е за заплата в Левски в момента. Не плащаме всичко навреме, неудобно се чувствам от това, макар вината да не е моя. Повечето хора подхождат с разбиране, сключваме споразумения. Не сме изряден платец. До една година ще имаме проблеми, в случай, че не се случи нещо хубаво”, добави шефът на „сините“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ