Сашо Тунчев стяга Райън Бидунга за титуляр в Локомотив Пловдив

7 Dni Sport23.02.2022
александър_тунчев

Най-новото попълнение на Локомотив Пловдив – Райън Бидунга – най-вероятно ще дебютира като титуляр в предстоящото в петък от 15:00 часа домакинство на Царско село, пише „Тема спорт“.

Треньорът на черно-белите Александър Тунчев гласи 186-сантиметровия защитник за заместник на изгонения срещу Левски Мартин Паскалев.

В централната тройка бранители на Локомотив Бидунга ще си партнира със своя сънародник Кристиан Гомис и сърбина Милош Петрович. На фланга като ляв халф-бек пък отново ще бъде издърпан Йосип Томашевич заради отсъствието на наказания за натрупани жълти картони Александър Василев. Това ще са и единствените промени в състава на Александър Тунчев, като въпреки поражението на „Георги Аспарухов“ младият специалист е останал доволен от своя тим.

Силен мач срещу Левски изнесе Лукас Салинас, а Преслав Боруков не получи голям шанс за изява, тъй като рано-рано бе сменен заради червения картон на Паскалев. Срещу Царско село бившият футболист на Левски ще търси първо попадение с черно-бялата фланелка, като отново ще си партнира с Димитър Илиев в атака.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ