Бусато и Мазику получават специални награди в ЦСКА

7 Dni Sport23.02.2022
Рома - ЦСКА, Пламен Гълъбов, Густаво Бусато

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов ще награди Густаво Бусато и Брадли Мазику преди срещата с Ботев (Враца), съобщава „Тема спорт“. Наградите ще бъдат по повод техния мач номер 100 във всички турнири с червения екип, който се състоя на стадион „Славия“ в неделя.

Двамата пристигнаха на „Българска армия“ през лятото на 2019-та година и се превърнаха във важна част за състава на „армейците“.

Очаква се вратарят да остане в Борисовата градина и през следващия сезон, докато конгоанецът ще напусне в края на кампанията като свободен агент, тъй като отказва да преподпише своя нов договор.

Близо до „Клуб 100“ са още Иван Турицов и Греъм Кери, които имат съответно 98 и 95 мача за ЦСКА, припомнят колегите от „Топспорт“.

С най-много двубои за ЦСКА е бразилецът Жеферсон – 120. Той също бе награден за своята среща №100 през есента, като това се случи преди мача с Хебър в турнира за Купата на България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ