Георги Василев – Гочето: Стъпка по стъпка Левски върви нагоре

7 Dni Sport23.02.2022
георги василев

Бившият треньор на Левски – Георги Василев, сподели мнението си за представянето на „сините“ и работата на Станимир Стоилов с тима.

„В началото Левски допускаше грешки от липсата на опит в състава и недобрия синхрон. Някои играчи бяха хвърлени в боя без достатъчно игрова практика. Говоря преди идването на Станимир Стоилов. Знаете през какви перипетии премина Левски. При тази несигурност и нестабилност, която беше, искаш, не искаш налагаш млади играчи.

Но някои от тях много укрепнаха и добиха самочувствие с помощта на сериозната и правилна работа на Станимир Стоилов и неговия щаб. Стъпка по стъпка Левски върви нагоре. Да, ще бъде смешно, ако кажем, че сините ще са доволни с това, което е постигнал, но в момента реалността е такава. В предишни години се изпусна моментът и сега Левски не може да търси през тази година шампионската титла, което винаги е целта на „Герена“.

Важното е сега да се извлече позитивното от това, което притежава тима – играта и свежестта на отбора“, заяви Василев пред „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ