Григор Димитров вдигна адреналина, стартира в състезание с коли

7 Dni Sport16.02.2022
Григор Димитров,

Броени дни ни делят от дългоочакваното завръщане на най-добрия ни тенисист Григор Димитров в игра, след като заразяване с COVID-19 му попречи да се включи в предварително плануваната надпревара в Далас през миналата седмица.

За наша радост, родният ни представител вече се е възстановил напълно от болестта и е готов за нови подвизи на корта. През тази седмица му предстои да се включи в турнира от категория АТР 250 в Делрей Бийч, като от няколко дни сънародникът ни вече се намира на американска земя.

Бившият №3 в света нееднократно е споделял в свои интервюта, че е любител на адреналина и високите скорости, и вчера реши да разнообрази обичайните си занимания с участие в състезание с коли, от което сподели кадри в официалния си профил в Instagram.

Освен него в надпреварването се включи още един играч от световния тенис елит, а именно шампионът от тазгодишния Аустрелиън Оупън на двойки – Танаси Кокинакис.

Автор: „Тенис.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ