„Тема спорт“ алармира: Стойчо Младенов е бесен

7 Dni Sport14.02.2022
стойчо_младенов

Треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов е дръпнал здраво конско на своите играчи след равенството срещу Локомотив София, съобщава „Тема Спорт“.

Монологът на висок тон в съблекалнята на „Васил Левски“ продължил близо 5 минути, като наставникът е бил изключително недоволен от апатията, демонстрирана от неговите футболисти.

Младенов е очаквал много по-добър игрови облик от възпитаниците си с оглед на свършеното по време на зимната подготовка. Специално внимание той обърнал на действията в центъра на терена.

Там много под нивото си се представиха Юга и Жеферсон, който си изкара и жълт картон, вадещ го от сметките за предстоящото в неделя от 17:45 гостуване на Славия.

Младенов даде интервю единствено за телевизията, излъчваща срещата, и отказа да говори пред останалите журналисти, чакащи го пред входа на националния стадион. Пред тях застана Анатоли Нанков, който заяви, че на ЦСКА-София са му нужни играчи с шампионски манталитет.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ