Халфът на Лудогорец Клод Гонсалвеш направи голямо разкритие за парите в Лудогорец

Ботев Пловдив - Лудогорец, Клод Гонсалвеш, Дилан Мартенс

Халфът на Лудогорец Клод Гонсалвеш направи голямо разкритие за парите, които е получил при трансфера си в българския шампион.

„Само бонусът за подписа в България беше повече, отколкото получих за две години в Жил Висенте. Мислех за дъщеря си“, обяви  Гонсалвеш. Португалецът си тръгва от Разград, но не пожела да разкрие къде ще продължи кариерата си в подкаста Casa das Costas.

Той разкри, че един ден ще завърши кариерата си именно в Жил Висенте. Освен това не скри, че е харесал локдауните около COVID-19. Тогава заедно с жена си е ремонтирал дома на родителите си в Португалия.

У нас Гонсалвеш стигна до 3 титли. В първата част той говори за детството си във Франция, където родителите му се местят, за да изхранват семейството. Той разкри, че като дете е тренирал лека атлетика – висок скок и хвърляне на копие, пише „Телеграф“. Заради Кристиано Роналдо обаче е започнал да рита топка.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ