Извършиха престъпление срещу ЦСКА

7 Dni Sport10.02.2022
Христо Стоичков Коктейл книга Гриша Ганчев (23)

„Извършиха престъпление срещу ЦСКА и всички, които обичат отбора. Собственици, треньори, футболисти и фенове, това е моето заключение, знам, че ще се съгласите с това. В момента, в който ни виждат, че се надигаме стремглаво нагоре и сме готови, да вземем това, което ни преднадлежи и са ни пречили много пъти да вземем – титлата, хоп излизат едни 3 млн. лева задължения. Все едно са нищо, а това е една огромна сума.

Собствениците плащат, не им се иска, защото това си грабеж, но го правят за доброто на ЦСКА и пак проблем. Агентите, от които звиси, да ни се вдигне забраната за картотеки на новите се бавят. Защо ли? Кой ги е посъветвал така? Някои, ще кажат, че това е спекулация, но знаем и сме чували много неща. Знаем, в на кои интереса се играе в родния футбол.

Искам да заявя, че „червената“ общност е по-обединена от всякога. Действията ѝ в последните дни го доказват. Затова ще си позволя, да дам два съвета. Един към враговете на ЦСКА и един към приятелите на ЦСКА.

Врагове, какво и да правите, ние ще се върнем на мястото си. Приятели, виждаме се на стадиона, ЦСКА е любов.“

– Иван Иванов, известен фен на ЦСКА


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ