Александър Любенов: Няма какво да губим срещу ЦСКА

7 Dni Sport10.02.2022
ЦСКА - Локомотив София, Георги Йомов

Вратарят на Локомотив (София) – Александър Любенов говори пред колегите от „Тема Спорт“ за кариерата си в тима от „Надежда“, както и за предстоящото столично дерби с ЦСКА.

Ето част от по-интересното му изказване за вестника:

„Чувствам се щастлив в „Надежда“ и мога да кажа, че това е моят втори дом. Негативните резултати ни тежаха и смятам, че в повече от мачовете не взехме максимума от това, което заслужавахме. Успехът над Арда с 2:0 ни даде спокойствие и върна усмивките.

ЦСКА безспорно е един от най-добрите български отбори в момента, който има реален шанс да стане шампион и ако го направи, няма да е незаслужено. Но Ние няма какво да губим в този мач и можем само да спечелим. Важното е да излезем спокойни и със самочувствие. Ако покажем най-доброто от себе си, имаме шанс да зарадваме всички, които обичат Локомотив.

Жорди Кайседо е един от най-добрите на този пост в България, но ние не трябва да се съсредоточаваме единствено върху него, защото ЦСКА разполага с още много класни футболисти, които могат да ни създадат главоболие.“ 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ