Проблемите в ЦСКА се увеличават, още един пропуска мача с Локо Сф

ЦСКА - Левски, Радослав Цонев, Федерико Варела

Проблемите в ЦСКА продължават с пълна сила преди първия официален мач с Локомотив (София) през 2022 година. Аржентинецът Федерико Варела със сигурност пропуска срещата в неделя заради контузия. Аут са още няколко футболисти, сред които и французинът Йоан Баи.

Неговият сънародник Тибо Вион днес минава нов преглед, твърди Блиц. Въпреки че първоначално беше обявено, че няма да се стигне до операция, последните информации гласят друго. Съмненията, че е възможна хирургическа интервенция остават. Поради тази причина днес халфът отново ще бъде прегледан. Заедно с него е и новото попълнение Браян Морено. Колумбиецът има травма, получена още преди пристигането му в България.

„Чакаме новото изследване на Вион, за да видим дали ще има операция. Но и да няма, той ще е аут минимум за месец и половина. Стигне ли се до операция, ще пропусне целия полусезон“, коментираха от Борисовата градина пред агенцията.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ