Отлична новина в Левски

7 Dni Sport03.02.2022
Георги Миланов,

Отлична новина за феновете и спортно-техническото ръководство на Левски. Състоянието на звездата на Левски Георги Миланов се подобрява с всеки изминал ден. Вчера халфът, който лекуваше контузия в коляното, тренира на пълни обороти, съобщава „Тема спорт“. Заедно с него се готвеше и новото попълнение Ноа Сонко Сундберг. Треньорският щаб пък сериозно изпоти младоците Денис Динев, Димитър Андонов и Антоан Стоянов. Останалите футболисти останаха да възстановяват в хотела.

Треньорският щаб на Левски е доволен от факта, че всички играчи са на разположение след спаринга с Генчлербирлиги. Мачът се игра на по-мек терен заради дъждовете, които валят в тази част на Турция.

Освен това тимът от Анкара действаше здраво, но без да се нарушава добрият тон. Станимир Стоилов не бе притеснен от по-твърдите близания, защото смята, че отборът му има нужда от здрави битки преди подновяването на официалните срещи.

Столичани имат още две контроли в Белек. Толкова ще имат и след завръщането си в България на 7 февруари. Преди подновяването на шампионата сините ще приемат благоевградския Пирин. Това ще стане на 12 февруари. За три дни по-късно е насрочен спаринг с Царско село.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ