Венци Стефанов попиля Левски: Да опънат 2000 чадъра над сектора вместо козирка

7 Dni Sport12.01.2022
венци_стефанов

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов коментира пред колегите от „Спортал“ вчерашната среща на министъра на спорта Радостин Василев с боса на ЦСКА Гриша Ганчев.

Пожелавам на Радостин Василев здраве! И нека работи в услуга на целия български спорт – говоря за всички спортни федерации и всички клубове, без значение футболни или по петанк. Да не се окаже, че наистина е представител на някаква циркова трупа. Вчера седнал да прави четиристранна среща с ЦСКА, преди това тристранна, двустранна… Кога стана министър, кога започна да урежда въпросите на ЦСКА.

Разберете ме, нямам против ЦСКА – нека имат модерен стадион, нека се направи. Гриша Ганчев е бизнесмен, нормално е да гони интересите на своя клуб. Но министърът да е министър на всички! Какъв управленски опит има Василев? От адвокатче на ЦСКА и футболно мениджърче, стана министър. Какво е ръководил досега той? Като какъв Василев ще удовлетворява последното желание на Гриша Ганчев? И какво – Гришата ще се оттегля ли, та му е последно желанието?

„Сердика спортни имоти“ ще има отношение по строежа на стадиона на ЦСКА, колкото аз имам отношение относно космодрума в Байконур! Отношение имат Общината и този, който ще дава парите и ще строи. Така че питам – как точно Радостин Василев ще удовлетвори последното желание на Гриша Ганчев?


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ