Трансферна бомба! ЦСКА взима голова хищник от Бразилия

ЦСКА - Лудогорец, Стойчо Младенов

ЦСКА ще се подсили с бразилския нападател Маурисио Гарсез де Жезус от отбора на Бруске ФК. 24-годишният футболист ще пристигне на „Българска армия“ под наем за 18 месеца, съобщава „Дспорт“.

Сделката между двата клуба все още не е финализирана, но преговорите са в напреднала фаза. Бразилците ще получат скромна трансферна сума за футболиста, а „червените“ ще поемат изцяло заплатата му по време на периода, в който той ще играе за тима. Това разкри спортният директор на Бруске ФК Андре Резини. Освен това ЦСКА ще има и опцията да откупи изцяло правата му, като в договора ще има заложена освобождаваща клауза.

Гарсез има договор с Бруске ФК до декември 2024 година, а клубът притежава 40% от правата му. Той е част от отбора от август 2020 година и се утвърди като един от основните играчи. През 2021 година беше замесен в противоречие, след като се опита самоволно да напусне клуба, но в крайна сметка се върна и беше реабилитиран. Той беше важна част от тима и вкара 6 гола.

24-годишният нападател има 13 гола в 62 мача. Той е третият играч в историята на Бруске с най-много голове (11).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ