Вече има дата за отложените мачове на ЦСКА и Лудогорец

ЦСКА - Локомотив Пловдив, Георги Йомов, Лукас Салинас

Отложените мачове от 4-ия кръг на efbet Лига Локомотив (София) – ЦСКА и Арда – Лудогорец ще се изиграят на 13 февруари. Предстои датата и часовете да бъдат утвърдени тази седмица, след което от БФС ще обявят официално програмата за подновяването на първенството. Както е известно, срещите не се играха през август, тъй като „червените“ и разградчани подадоха молба за отлагането им, защото имаха ангажименти в Европа.

Часовете на двубоите ще бъдат уточнени днес, след като телевизията, която притежава правата, посочи най-удобните за нея времеви диапазони.

Имало е вариант срещата между Локо и ЦСКА да бъде насрочена за 16 февруари (сряда), но в крайна сметка са се отказали от тази идея.

Най-вероятно Арда и Лудогорец ще играят в по-ранен час на 13-и, а след това ще се проведе и двубоят между „железничарите“ и „червените“, който ще попадне в по-рейтинговия часови диапазон.

Както е известно, още през август имаше напрежение около срещата на Арда с разградчани. Тогава от ръководството на кърджалии обявиха, че ако двубоят бъде отложен, ще напуснат първенството. Те обаче така и не изпълниха заканата си.

Мачът Локо (Сф) – ЦСКА ще се проведе на „Васил Левски“, където „червено-черните“ играят домакинството си, поради липса на лиценз за клубното си съоръжение в „Надежда“.

Иначе двубоите от първия пролетен кръг ще се проведат в периода 18-21 февруари (петък-понеделник). Тогава „червените“ гостуват на Славия. Двубоят на „Овча купел“ ще е на 19 или 20 февруари. ЦСКА ще има само две излизания от столицата до края на редовния сезон – гостуванията на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив).

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ