Илиан Илиев обяви целта пред Черно море

7 Dni Sport08.01.2022
илиан_илиев

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви на старта на зимната подготовка, че целта пред отбора за пролетния полусезон е да задържи третото място в efbet Лига.

Наставникът на „моряците“ разкри, че почти сигурно Леандро Андраде ще се раздели с тима, тъй като има сериозен интерес към него. Илиев изрази още желание да засили конкуренцията в предни позиции.

„Цялата подготовка ще премине тук. Контролите също ги обявихме. Дано времето да е благосклонно, за да може да се подготвим добре за мачовете“, сподели Илиев.

„Подписахме с един футболист (Мазире Соула), има едно момче на проби, той играе отляво и отдясно на атаката.

Един нападател се надяваме да привлечем, тъй като Леандро на 99% ще напусне, защото има интерес към него и затова и това момче е на проби. Освен него ни трябва и един нападател, защото и Зе Гомеш си тръгва“, заяви още наставникът на „моряците“.

„Интерес има към няколко наши футболисти, но нищо конкретно, само за Сердюк от Ботев.

Винаги е добре и за клуба, и за играча, че има интерес към него. Лошо е, че трябва да търсим заместник. Но и на Леандро първите му 6-8 месеца не бяха прекрасни и имаше претенции защо сме го взели. Надяваме се другите, които са в отбора, да си използват шансовете. Търсим хора, за да запълним веднага мястото.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ