Голям смелчага се закани: Ще нокаутирам Кубрат Пулев

7 Dni Sport08.01.2022
Кубрат Пулев

Жуниор дос Сантос е вторият пореден бивш шампион на UFC, който ще се изправи срещу Кубрат Пулев на новия турнир Triad Combat, който среща бойци от бокса срещу такива от ММА средите.

В първия си мач Кобрата нямаше проблеми срещу бившия шампион в тежка категория на UFC Франк Мир и го нокаутира още в първия рунд.

„Пулев е много опитен боксьор, бил се е с всички топ боксьори в света, а наскоро победи и Франк Мир. Това ще бъде предизвикателство за мен“, каза Циганина, както е прякорът на Дос Сантос, пред „ESPN“.

„Той се справи много добре срещу Мир в този нов стил в триъгълния ринг, но аз ще го спра! Винаги съм искал да се бия с най-добрите, затова този мач е перфектен за мен. Пулев е корав съперник и затова очаквам с нетърпение боя помежду ни.

Обичам бокса, обичам и ММА, но искам да се пробвам в бокса и ако не го направя сега, няма да го направя никога. Бърз съм за тежката категория, удрям силно и с нетърпение очаквам да нокаутирам Пулев!“, завърши бразилецът.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ