Левски започнаха подготовка под бурните овации на стотици фенове

podgotovka

Отборът на Левски стартира своята зимна подготовка. Малко след 14:00 часа Станимир Стоилов изведе своите футболисти на един от помощните терени на стадион „Георги Аспарухов“.

„Сините“ бяха посрещнати от над 300 верни своите привърженици, които решиха да проследят на живо първото занимание на отбора за 2022 година.

Главно левскарите бяха подложени на бегови упражнения, след като по-рано днес преминаха и през функционални изследвания.

На 5 януари „сините“ заминават за турския курорт Белек. Лагерът на тима ще продължи до 7 февруари. Там отборът ще престои близо месец, а футболистите ще бъдат пуснати в почивка, но няма да се прибират до България.

В Турция столичани ще изиграят шест контроли, като вече са уговорени пет от тях. „Сините“ ще се изправят срещу Гурник Забже, Марибор, Бохемианс, Верес Ровно, като се очаква да се състои такава и срещу украинския гранд Динамо (Киев).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ