Раздялата с ненужен защитник е цел №1 пред Левски

ЦСКА - Левски, Христос Шелис

Ръководството на Левски си е поставило за цел №1 в началото на следващата година раздяла със защитника Христос Шелис. Идеята е разводът да бъде по взаимно съгласие, без да се налага клубът да плаща неустойка на играча за рано прекратения договор.

Проблемът е, че контрактът на кипъреца, който подписа с Левски в началото на сезона, е за две години. Именно това кара Шелис да иска стабилна неустойка, за да разтрогне договора си с клуба 18 месеца преди изтичането му.

Христос Шелис разочарова на “Герена” и към днешна дата е твърда резерва. Той носи вина и за загубата в дербито с ЦСКА – София, както и за поражението от Лудогорец на “Георги Аспарухов”.

Друг, който вероятно ще напусне Левски през януари, е Георги Александров. Защитникът не влиза в плановете на треньора Станимир Стоилов и ще бъде отпратен по един или друг начин. От Левски вече се освободиха от един ненужен. Договорът на Ивайло Найденов беше прекратен по взаимно съгласие.

“Мач Телеграф”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ