Брадли Мазику с изявление за ситуацията с ЦСКА, решението е взето

7 Dni Sport24.12.2021
ЦСКА - Локомотив София, Брадли Мазику

Защитникът на ЦСКА Брадли Мазику няма намерение да напуска „червените“ и иска да изпълни договора, който е до края на сезона, съобщават колегите от „dsport“.

Футболистът пропусна последния мач на „армейците“ срещу Лудогорец заради контузия, но изгледа сблъсъка от трибуните на стадион „Българска армия“, където беше създадена невероятна атмосфера.

След победата над Лудогорец, Мазику е споделил пред свои съотборници, че иска да остане и да спечели титлата с червената фланелка, след като разликата с разградчани е само две точки. Ако Мазику не подпише нов договор с ЦСКА, ще си тръгне през лятото като свободен агент и клубът няма да получи трансферна сума.

Това може да накара ръководството на „червените“ да влезе в контакт с други отбори, за да продаде играча още през зимата. Предстои след Нова година двете страни да се срещнат за разговор и да изяснят бъдещето на играча.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ