Промените в Царско село са факт! Ето кой смени Любо Пенев

любослав_пенев

Старши треньорът на юношите (старша възраст) на Царско село ще води представителния отбор на клуба в efbet Лига през пролетта. Вутов обаче ще разполага с „по-бюджетен отбор“, съставен само от играчи от София, в момента подвизаващи се във Втора и Трета лига. Предимно опитът на Вутов е в юношеския футбол, като преди това е бил на работа в Локомотив (София) и Левски. Това би трябвало да бъде плюс за него при идеята да се адаптират максимално лесно младите таланти в професионалния футбол.

Това означава, че клубът от едноименния хотелски комплекс няма да приключва съществуването си сега, каквито индикации се появиха преди десетина дни. Царско село се раздели с голяма част от играчите от есенния дял, след като тимът остана на последното 14-о място в елита, само с 11 точки, на 5 от предпоследния Пирин (Благоевград).

По всяка вероятност чужденците в отбора също ще останат, тъй като има вариант да бъдат продадени през пролетта. Както се знае, някои от първенствата в Източна Европа, както и в Близкия Изток имат трансферен пазар до края на март. По това време в efbet Лига ще са се завъртели четири или пет кръга.

В момента собственикът на клуба Стойне Манолов е в чужбина по свои проекти, а след завръщането си в дните преди Нова година ще даде повече яснота как ще се развива Царско село.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ