Тежък удар за Младенов! Титуляр на ЦСКА виси за дербито с Лудогорец

ЦСКА, Греъм Кери, Брадли Мазику, Отбор

Левият защитник на ЦСКА Брадли Мазику увисна за домакинството на Лудогорец. Сблъсъкът срещу разградчани е утре от 16:30 часа на „Българска армия“.

25-годишният бранител има травма в областта на адукторите. Болките са се усилили след равенството с Арда (2:2) в четвъртък.

Брадли стисна зъби и остана 90 минути на терена в Кърджали. Той е минал медицински прегледи, които са показали, че ситуацията не е толкова тревожна.

Именно поради тази причина се очаква националът на Конго да започне в стартовата единайсеторка на Стойчо Младенов срещу орлите.

С контузия от мача с кърджалийци е и Йоан Бай.

Неговото участие в двубоя също ще се решава в последния момент, французинът бе титуляр срещу Арда, но бе заменен в края.

Очаква се срещу Лудогорец титуляр да е Яник Вилдсхут.

По различни причини аут за сблъсъка срещу лидера в класирането са Греъм Кери, Федерико Варела, Амос Юга и Мено Кох, припомня „Тема спорт“ и посочва, че кипърският таран на Лудогорец Пиерос Сотириу ще тръгне с отбора за сблъсъка.

Лекарският и треньорският щаб на орлите обаче ще преценяват в последния момент дали голмайсторът може да попадне в групата за мача с армейците.

Пиерос е с мускулна травма и пропусна поражението с 3:5 от Пирин. 28-годишният централен нападател е с 11 гола в 13 шампионатни мача този сезон. Лудогорец има проблеми в защита. Аут за мача е португалецът Жосуе Са.

С контузия от резила срещу благоевградчани пък е десният бек Жордан Икоко. Добрата новина за треньора Станислав Генчев е, че в състава след изтърпяно наказание се завръща Сисиньо. На разположение на наставника няма да бъде нападателя Елвис Ману, който е санкциониран от БФС.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ