„Типичен пример за това, какво е треньорската професия в България?“

7 Dni Sport17.12.2021
ЦСКА - Арда Кърджали, Славко Матич

Един от героите от САЩ 94 – Красимир Балъков пусна любопитна публикаци в социалните мрежи няколко часа, след като Славко Матич даде интервю, заради което бе уволнен от Арда.

Поводът за това решение според клуба от Кърджали, са „неистините и лъжи, които той каза в ефира на телевизията излъчваща двубоя с ЦСКА“.

Балъков защити Матич и обърна внимание върху отношението към треньорите. Ето какво написа той:

„След мача Арда – ЦСКА изгледах с интерес интервюто на Славко Матич. Въпреки, че само от месец е начело на Арда, той успя да изгради един боеспособен и компактен отбор, играещ модерен футбол. Чутото след мача е шокиращо, но е част от действителността в българския футбол.

Думите на Матич са и типичен пример за това, какво е треньорската професия в България? Какво представлява треньорът в българския футбол??? Повече от ясно е, че ако искаме да имаме отново футбол на добро ниво, трябва да уважаваме вижданията на треньорите и треньорската професия“, написа Балъков в официалния си профил във Фейсбук.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ