Илиана Раева разплака България

7 Dni Sport17.12.2021
Илиана Раева,

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева не успя да сдържи емоциите си по време на речта си в края на спектакъла „Сън“, с който олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика от Токио 2020 сложиха край на кариерата си пред българска публика. Вълнуващото събитие се проведе в четвъртък вечер в зала „Арена Армеец“ пред около 9000 зрители.

В шоуто участваха Невяна Владинова, Катрин Тасева и Теодора Александрова, а Елена Бинева се включи онлайн.

„Уважаема прекрасна публика, този път се вълнувам много. За пореден път изпращам едни фантастични гимнастички, които дадоха много и получиха много емоции, любов. . . Целият този екип също даде много любов, за да спечелим този олимпийски златен медал, които наистина приляга на българската художествена гимнастика“, каза Раева през сълзи.

„Тези момичета са моите воини и спечелиха този златен медал по безапелационен начин. Наистина сме много силен и сплотен екип. Сега аз изпитвам спокойствие, удовлетворение и щастие, че го постигнахме. Благодаря и на Вас публиката за подкрепата. Благодаря и на Вас момичета! Прекрасни сте, ще ми липсвате много!“, завърши Раева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ