Разсекретиха плана на Станимир Стоилов – Мъри за селекцията в Левски

7 Dni Sport09.12.2021
Черно море - Левски, Станимир Стоилов

Треньорът на Левски Станимир Стоилов няма намерение да привлича български футболисти от efbet Лига, както и чужденци, играещи у нас през зимата. „Сините” ще се подсилят само с чужденци или с родни футболисти, играещи в чужбина.

Желанието на Мъри е да налага юношите на клуба. Той е на мнение, че в „синята” Академия има момчета с качества да пробият в първия отбор.

В последните два мача като резерва влизаше един от най-ярките таланти в школата – Асен Митков. В срещите за Купата на България шанс за изява получава Пламен Андреев. За младия вратар Стоилов обяви, че вече е готов за първия отбор.

През пролетта шансове за изява ще има и за Антоан Стоянов. В представителния тим тренират още Денис Динес, Васил Димитров и Йоан Загоров.

Мъри отделя много време за индивидуални тренировки и с Патрик-Габриел Галчев. Крайният защитник показа завиден напредък след завръщането на специалиста. Младокът е поливалентен футболист – може да играе отляво и отдясно на защитата, както и като крило.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ