Николай Митов с мач №100 начело на Хебър

7 Dni Sport02.12.2021
Хебър - ЦСКА, Николай Митов

В мача срещу Янтра (Габрово) старши треньорът на Хебър Николай Митов записа двубой номер 100 начело на пазарджишкия тим и общо 60-та победа във всички първенства и турнири, откакто води отбора.

За трите до момента години начело на хебърци Митов има 95 мача за първенство в три сезона като от тях последните два са във Втора лига, а първият беше в Югозападна Трета Лига.

Пет от мачовете са за турнира за Купата на България като в тях той има 2 победи и 3 загуби. Балансът в шампионатните срещи е 58 победи, 15 равенства и 22 загуби или общо за тези 100 мача той има 60 успеха, 15 ремита и 25 поражения.

След успеха над габровци Николай Митов сподели преките си впечатленията си от двубоя. „Действително мачът стана един вид повторение на победата срещу Септември (Симитли) от преди няколко дни. И като резултат, и като игра. Направихме едно много добро първо полувреме. През второто малко дадохме инициативата, за което на гостите помогна и това, че нападаха по посока на вятъра. Което разбира се не е оправдание за нас. Като цяло съм доволен от 3-те точки, които бяха задължителни да ги спечелим. Имах впечатления от играта на Янтра. Те са агресивен отбор, който може да играе директен футбол. В атака имат интересни, бързи футболисти, които могат да създават проблеми. Това се видя в мачовете им с Добруджа и Литекс“, отчете Митов. Той хвърли поглед и към предстоящото дерби с Миньор в Перник.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ