Драма в „Игри на волята“, Неделчо Богданов реве неудържимо

7 Dni Sport01.12.2021
Неделчо Богданов,

Неделчо от „Игри на волята“ направи титанична битка с Рабухчиев, която събра погледите на зрителите пред малкия екран. Шампионът на пъзелите, както и останалите участници неслучайно го определиха обаче, направи много изненадващо признание накрая, което разтърси всички.

Неделчо отстрани Горилата, като двамата играха като за последно, въпреки че Неделчо доста изоставаше – с цели 9 минути. Той обаче събра сили и успя да стопи преднината, която го доведе и до финалната права.

Неделчо е прочут с реденето на пъзели, доказа го и в тази решаваща елиминационна битка. Рабухчиев се държеше спортсменски през цялото време на играта. Станахме свидетели на истински феърплей, когато горилата даде кураж на съперника си, казвайки му: „Неделчо, давай! Ти можеш!“.

Вероятно заради голямото вълнение след победата накрая Неделчо се разплака. Попитан защо, той сподели, че сълзите са за приятелката му Мишето, с която се разделили малко преди той да влезе в шоуто след 18-годишна връзка.

„БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ