Феновете на Звезда оставиха Лудогорец да спи

7 Dni Sport25.11.2021
Лудогорец, Тренировка

Феновете на Цървена звезда оставиха футболистите на Лудогорец да прекарат една спокойна нощ в хотела си преди мача между двата отбора от Лига Европа. Не така обаче бе ситуацията при предишното гостуване на българския шампион в Белград през 2016 година. Тогава навиячите на домакините спретнаха среднощна заря пред хотела на отбора, която разстрои съня на българите. Това обаче не даде необходимия тогава резултат и Лудогорец спечели с 4:2, като отстрани Цървена звезда пред препълнения „Мала Маракана“.

Явно феновете на домакините са си взели бележка от тогавашния резултат и през изминалата вечер не притесняваха българите, които използват един и същ хотел от първото си гостуване в Белград до сега. В същото време ръководството на Цървена звезда призова децата, които ще дойдат днес на стадиона да носят балони и всякакви други реквизити, с които да направят обстановката максимално близка до тази, която е когато трибуните са пълни с фенове.

Цървена звезда е наказан за мач пред празни трибуни, което се случва за втори път. През лятото такъв бе мачът с Кайрат, когато на трибуните се събраха около 20 000 деца. По правилник те трябва да са до 14 годишна възраст, като на всеки 7 деца се допуска по един възрастен.

Източник статия: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ