Лидер на „Ултрас Левски“ е категоричен: Сираков няма да бъде сменен скоро

Станимир Стоилов, Наско Сираков, Константин Баждеков

Един от лидерите на ‘Ултрас Левски“ – Адриян Петров, гостува в „Студио Дерби“, където говори за предстоящото създаване на сдружение, в което да се прехвърлят всички акции на клуба.

‘Левски има собственик и той няма да се смени в скоро време. Собственикът ще продължи да бъде Наско Сираков. Идеята за сдружението няма как да се осъществи в следващите месеци. Процесът няма да бъде толкова бърз, колкото някои си мислят. За да стане това, хората трябва да приемат идеята за своя. Има голямо недоверие към всички организирани привърженици от страна на обикновения редови фен“, заяви Петров, който е син на легендарния защитник на Левски и националния отбор Петър Петров.

„Затова това сдружение е прекрасна идея – всеки привърженик на Левски, който чувства, че не е представен подобаващо от организираните фенове – това е перфектен начин да се чуе неговият глас директно към клуба. Така ще се разсеят всякакви съмнения кой ще превзема Левски, че 100 човека ще си правят каквото си искат. Нещата са 50 на 50 кой носи отговорност. Една от основните идеи на това сдружение е да осигури финансов гръб на Левски“, добави още той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ